Een vegan ontbijt bij De Veensezolder 

Duurzaamheid staat bij De Veensezolder hoog in het vaandel, vandaar dat wij onze gasten een vegan ontbijt aanbieden. Wij zijn gek op koken en staan het liefst de hele dag in de keuken, ook om dingen klaar te maken voor onze gasten. Wij serveren enkel plantaardig eten en drinken en proberen ook zoveel mogelijk biologische producten in te kopen 

Gezonde ontbijt ideeën van De Veensezolder 

Naast het feit dat we graag in de keuken staan, sparren we ook graag over creatieve en gezonde ontbijt ideeën. Dat zul je ook zeker terugzien in het ontbijt dat je in onze B&B geserveerd krijgt. Onze plantaardige ontbijtgerechten zijn niet alleen super lekker en gezond, maar ook een lust voor het oog. Hieronder kun je alvast een aantal voorbeelden vinden van onze prachtige vegan ontbijtgerechten. We wisselen ook graag ideeën en recepten uit met onze gasten, dus schroom je niet om het gesprek aan te gaan!

Plantaardig voedsel en een duurzame inrichting 

Maar duurzaamheid gaat natuurlijk verder dan plantaardig voedsel. Ook bij het inrichten van ons huis hebben we de duurzaamheid ervan in ons achterhoofd gehouden. Zo bestaat het interieur voor een groot deel uit tweedehands meubels of meubels die duurzaam geproduceerd zijn. De bad- en douche oliën die je als gast in de badkamer vindt, zijn door ons gemaakt, evenals de shampoo en conditioner. Bij B&B De Veensezolder kun je zonder schuldgevoel verblijven, zolang je maar wilt.

Ideeën of tips 

Heb je nog ideeën of tips voor ons waarmee we onze B&B nog duurzamer kunnen maken? Of kun je niet wachten om gezonde ontbijt ideeën met ons uit te wisselen? Neem dan gerust contact met ons op. Ideeën en tips zijn meer dan welkom! 

ONTBIJT IMPRESSIE