Jouw hond is welkom bij De Veensezolder! 

Bij Vegan Bed & Breakfast De Veensezolder is jouw hond hartelijk welkom. De omgeving is immers perfect voor uitjes met jouw trouwe viervoeter. Veenendaal ligt op een half uurtje afstand van de prachtige Veluwe, maar daarnaast zijn er nog veel meer natuurgebieden en wandelroutes in de buurt die het meer dan waard zijn om te bezoeken. 

Onze diervriendelijke B&B 

bed en breakfast met hond
bed en breakfast met hond

Als je ervoor kiest om je hond mee te nemen als je op vakantie gaat, of een weekendje weg, dan wil je natuurlijk wel zeker weten dat je een geschikte B&B vind. De Veensezolder is de meest diervriendelijke B&B die je rondom de Veluwe zult vinden. Wij doen er alles aan om te zorgen dat jouw hond zich net zo welkom voelt als jij. Onze eigen hond Strupi maakt graag vriendjes, dus jouw huisdier zal zich zeker niet eenzaam voelen tijdens jullie verblijf. 

Erop uit met jouw hond 

Er zijn een hoop mensen die hun hond liever niet naar een pension brengen wanneer ze op vakantie gaan. Iets dat wij heel goed begrijpen. Helaas kan het lastig zijn om een hotel of B&B te vinden waar jouw hond welkom is. Daarom verwelkomen wij graag mensen met honden in onze diervriendelijke B&B, wij begrijpen als geen ander hoe heerlijk het is om erop uit te gaan met jouw huisdier! 

Contact 

Heb je nog vragen over onze accommodatie of faciliteiten voor honden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op (0)6 48 62 28 32 en per e-mail op info@bnbdeveensezolder.nl. We horen graag van je.